Кустурица: Марадона не спираше да се друса и по време на снимки

29.08.2008 10:54 | Видян 2682 пъти | Гласували 1

Кустурица: Марадона не спираше да се друса и по време на снимки

Култовият сръбски режисьор Емир Кустурица, който представи наскоро в Кан автобиографичния си филм за футболната звезда Диего Армандо Марадона, направи някои любопитни разкрития от времето на заснемането на лентата.

Сърбинът призна, че в началото и двамата с аржентинската легенда са подходили доста предпазливо един към друг, но в крайна сметка между тях се е установило трайно приятелство.

"Допреди да се срещнем, той не бе гледал мои филми и определено бе доста предпазлив. Слава богу, жена му изгледа няколко и така се стигна до съгласието му. Постепенно между нас се установи трайно приятелство. Той се разкри и успях да го опозная много добре. Както силните, така и слабите му страни.

За съжаление, на няколко пъти се налагаше да прекъсваме снимки, заради страстта му към кокаина. Имаше моменти, в които бе толкова друсан, че буквално не знаеше къде се намира. Имаше и някои много скандални изказвания, които изрязох от филма. Като например това, че папа Йоан Павел е бил тъпанар.

Безспорно Диего е много противоречива личност и трябва да го опознаеш, за да го харесаш. Като футболист обаче той е безспорна легенда", призна Кустурица пред "Стандарт".

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !