Азис кръшна на Николета с Алисия

27.09.2013 15:00 | Видян 4100 пъти

Азис кръшна на Николета с Алисия

Азис изневери на приятелката си Николета Лозанова и каза куп добри думи за врагинята ѝ Алисия в предаването "Дикофф". Василка обяви, че никога не е искала да обиди колежката си и че не се влияела от плеймейтката в отношението cи към първата жена на Валери Божинов, пише Уикенд.

Звездата от Костинброд категорично отрече мълвата, че песента "Нещо мръсно" е посветена на Ася, както е истинското име на изпълнителката от "Ара мюзик".

"Не ми е в стила да говоря против хората. Не мога да плюя, и то колежка и приятелка, в смисъл позната, добра позната. Песента няма нищо общо с Алисия. Бе направена за момичетата, които имитират Николета. Не е за конкретна жена или личност", обясни Азис в телевизионния ефир.

Досега той все избягваше да даде конкретен отговор на въпроса дали Алисия е лирическата героиня в парчето, в което се пее: "Стига си се правила на Николета, прякора ти знаеш ли, че е м*нета?". Липсата на опровержение от негова страна перфектно обслужваше интереса на Николета.

Плеймейтката от турско-цигански произход искаше всички да си мислят, че текстът на парчето е за баджаначката ѝ. Припомняме, че Лозанова открадна Валери Божинов от Алисия, а после го заряза и се хвърли в чаршафите на Ники Михайлов – футболиста, с когото в последните години делеше покрив и постеля звездата на "Ара".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !