Мариана Попова и Ханес се сгодили за парлама

27.09.2013 09:30 | Видян 2015 пъти

Мариана Попова и Ханес се сгодили за парлама

Сватбата на певицата Мариана Попова и нейният любим Ханес се оказа само прах в очите. Както "Всеки ден" писа още преди месеци, единствената цел на Мариана Попова е била да си вдигне рейтинга със сълзливата сцена, в която Ханес й предлага брак по време на миналогодишното издание на "Вип Брадър".

Още тогава стана ясно, че Попова няма никакво намерение да минава под венчило с бащата на детето й. Заговори се даже, че диамантеният пръстен, който Ханес връчи на Мариана, бил менте и не бил купен от него, а от организаторите на шоуто.

"Факт е, че певицата в момента няма на ръката си годежен пръстен!", коментират зрители очакваната развръзка. Самата Мариана Попова дори не крие, че сватбата й се оказа пълна парлама. Поп изпълнителката официално заяви пред медиите през лятото, че все още няма да се омъжва. Искала да заложи на залязващата си кариера и дори възнамерявала да запише албум.

"За всички зрители беше ясно, че цялата история на Мариана и Ханес във "Вип Брадър" е просто един цирк! Никой няма да прави такъв сеир на хората, освен ако не цели нещо друго", ядосват се зрителите, които се чувстват измамени.

Попова отново участва в реалити предаване - този път в "Музикална академия". Когато някой от екипа я питал за сватбата, Мариана се ядосвала много и отказвала да говори по темата. "Щом стане въпрос за това, се дразни и то много. Явно все пак я е срам, че така излъга хората", коментират от екипа на предаването по ТВ7. А пък от Ханес нямало и следа. Той се покрил отдавна и единственото нещо, което го интересувало, е бизнеса му. Под въпрос е дали двамата изобщо вече живеят заедно, защото докато Попова е в шоуто по ТВ7, дъщеря им се гледа от бабата.

Снимка:  vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !