Кубрат и Андреа вдигат сватба през пролетта

25.09.2013 17:45 | Видян 2975 пъти

Кубрат и Андреа вдигат сватба през пролетта

Звездата на българския бокс Кубрат Пулев ще се задоми преди един от най-големите мачове в кариерата си. Той и половинката му Андреа планират сватба за пролетта на следващата година, пише sportni.bg.

Новината призна самата фолкпевица. Тя обаче не пожела да разкрие датата на щастливото събитие или някакви други подробности около него.  То обаче ще е в навечерието на очакваната битка на Кобрата за световната титла. Тя ще е с победителя от мача между Владимир Кличко и Александър Поветкин, който е на 5 октомври.

Всички очаквания са триумфът да е за украинеца, а двубой с него Кубрат чака още от началото на професионалната си кариера. Родната звезда обяви още след успеха над Тони Томпсън, че мачът с победителя от Кличко и Поветкин по всяка вероятност ще е в края на май или началото на юни догодина. Малко преди това той ще се е оженил.

Двамата с Андреа са заедно от вече почти седем години. Те признаха, че отдавна са планирали този ход, но досега все не е оставало време.  "Да, наистина с Кубрат плануваме сватба за пролетта на 2014 г. Отдавна мислим за това, но все не ни оставаше време да се заемем по-сериозно с тази тема", сподели фолкпевицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Няма коментари към тази новина !