Скандау към Азис: И д-р Енчев няма да ти помогне!

25.09.2013 12:45 | Видян 1339 пъти

Скандау към Азис: И д-р Енчев няма да ти помогне!

Ясно е, че чалгата и рапът трудно ще се помирят, макар някои изпълнители да правят такива опити. Доказват го и изказванията на хип-хоп дуото Скандау, което уж на шега пред камерата ни отправи поздрав към Краля на попфолка.

"Да кажем на Азис само: Играта ти праща едно съобщение. Казва, че доктор Енчев няма да ти помогне. Няма шанс чичо Васко и спри да се криеш - ние сме те виждали с Алисия", казват момчетата от Скандау.

И като оставим закачките с представителите на попфолка, трябва да отбележим, че музикантите имат нова песен. Тя се казва "От юни до август" и със специалното участие на Део. В парчето за кратко се включва и италианецът Лео, който се занимава с музика вече от около 20 години.

"Стана много яко - лятно парче в края на лятото. Много логично от наша страна да го пуснем тогава, ама няма значение. Те хората ще си го научат и ще го слушат другото лято повече", коментираха пред камерата на BLife.

Скандау в момента са на турне из страната заедно с други актуални свои колеги. Междувременно не спират да работят, но засега не искат да говорят за предстоящите си проекти, за да не се провалят нещата.

"Ние си правим каквото си искаме. Някакви хора се контролират да не се излагат пред камери. Аз не казвам, излагайте се на макс, просто казвам, че ние си правим каквото си искаме, живеем си както си искаме и е тъпо, че това ни прави скандал, защото всеки в днешно време е в норма", допълват рапърите.

Източник: blife.bg

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !