Рита Ора: Харесва ми да ме сравняват с Гуен Стефани

28.09.2013 09:00 | Видян 1890 пъти

Рита Ора: Харесва ми да ме сравняват с Гуен Стефани

Рита Ора застава пред обектива на Деймън Бейкър за новия брой на списание S Moda (октомври/2013). 22-годишната британска певица изглежда секси в червената си дантелена рокля на Todd Lynn за основния кадър, но това, което я прави най-омагьосваща, е русата вамп перука с бретон, която носи за вътрешните черно-бели кадри на изданието. Гаджето на известния ди-джей Калвин Харис е истинска фатална жена в творенията на Loewe, Givenchy, Gareth Pugh, Thierry Mugler и Chanel.

Ето и няколко акцента от интервюто с попзвездата с гореща албанска кръв:

За това, че я сравняват с Гуен Стефани:

"Приемам това сравнение с отворени обятия! Никога не бих се преструвала, че ми е неприятно да ме сравняват с Гуен. Запознаха ме веднъж с нея и открих, че наистина е една красива жена."

За връзката си с Роб Кардашиян, който я обвиняваше публично, че тя му е изневерявала, докато са били гаджета и то с няколко мъже:

"След тази история спрях да чета списания и блогове. На първо място се опитах да разбера какво точно се обърка между нас и защо той ме нападаше в интернет. В крайна сметка разбрах, че не мога да се харесам на целия свят. Важното за мен е, че хората идват на концертите ми и това ме радва най-много. Мнозина използват социалните мрежи, за да разгърнат своята агресия, а аз винаги се чудя защо го правят."

За това, че разчита на подкрепа от други известни изпълнители:

"Бионсе ме впечатли повече от съпруга си Джей Зи, на когото се възхищавам страшно много. Когато се запознах с нея, ѝ казах, че съм ѝ изключително благодарна и че я използвам като модел на подражание за своята собствена кариера. Бионсе ми даде ценен съвет - да се опитам да си остана нормална въпреки цялата тази известност."

За новия си албум:

"Основната ми цел беше да направя добър попалбум. Работих с Дев Хайнс, който е помагал и на Соланж Ноулс и когото смятам за гений. Сътрудничех си и със Снуп Дог (Снуп Лайън), който също е страхотен човек."

Снимка: S Moda

Източник: Dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !