Златка Райкова се фука с ново гадже

24.09.2013 14:30 | Видян 3503 пъти

Златка Райкова се фука с ново гадже

Блондинката се появила с боеца Георги Валентинов и на конкурса "Мис Стара Загора". Двойката е заедно от 4 месеца, а моделката доста често пребивава в родния град на спортиста, научи blife.bg.

По всичко изглежда, че Златка е изключително щастлива с новия си избраник. Въпреки разликата от 7 години помежду им, Райкова не се смущава от този факт.

Двойката цяла вечер не спряла да се натиска в клуба, където се провел конкурса. А Златка изглеждала по-погълната от гаджето си, отколкото от кандидатките за титлата.

Плеймейтката очевидно има афинитет към ММА бойците, тъй като преди време бе гадже и на шампиона Благой Иванов-Багата. А пред две години, след като развали годежа с женения Павел, из светските среди тръгна слухът, че топли леглото на наркобоса Камен-Куката.

Докато беше с него, Златка забрави за нощния живот и шумните дискотеки. В крайна сметка обаче наложените закани не й понесоха и тя го заряза.

До момента Златка пазеше връзката си с Георги Валентинов в тайна. Но след като аферата им излезе наяве, вероятно ще го придружи в "Арена Армеец", където ще се бие на 19 октомври с Рони Александър, пише "Телеграф".

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !