Андреа се пудри срещу годеницата на Кличко

23.09.2013 18:00 | Видян 3265 пъти

Андреа се пудри срещу годеницата на Кличко

Фолк звездата Андреа вече се пудри за боксовата гала вечер в Москва на 5 октомври. Тя ще бъде във ВИП ложата заедно с Кубрат Пулев, за да гледат мача за световната титла между Владимир Кличко и Александър Поветкин.

Андреа обаче се стяга за друга битка, която самата тя ще води извън ринга. Близо до нея в ложите се очаква да седне американската певица и актриса Хейдън Пенетиър. 24-годишната блондинка е годеница на Кличко и минава за топ красавица в най-високите среди на хайлайфа, пише Уикенд.

Чалгаджийката от София обаче е решена да ѝ покаже, че не отстъпва по-надолу. Андреа отсега избирала тоалет, с който да изглежда ослепителна край ринга в Москва. Очаква се нашенката да наблегне на традиционното си оръжие за подобни случаи – съблазнителния бюст.

Кобрата обаче бил против дълбоките деколтета, защото се опасявал, че приятелката му ще изглежда като лека жена. Андреа вече скандализира нравите, след като се появи с изрязана фланелка на откриването на учебната година в 138-о училище в София и предизвика масово недоволство сред родителите на първолаците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Меси и Суарес донесоха титла на Интер...

Интер поведе в 45-ата минута именно с попадение на Меси....

Мадона на 66 години се наслаждава на...

Мадона сподели зашеметяваща фотосесия с мъжа си, докато...

Няма коментари към тази новина !