Азис: Въздишам по себе си

19.09.2013 18:00 | Видян 3039 пъти

Азис: Въздишам по себе си

Азис бе официален гост на обновен столичен клуб с Студентски град, където подлуди гостите на заведението с новото си амлоа - гъста мъжка брада, с която прилича на арабски принц. дали това е търсен ефект или моментно явление, лично Азис отговори ексклузивно на няколко въпроса на Lifestyle.bg

Защо смени имиджа и реши от женски образ, да се подвизаваш вече в тялото на мъж?

- Един ден реших, че просто ще изстрия грима и ще бъда себе си. Харесах се, видях че всъщност съм станал доста симпатично момче. Свалих 30 килограма и резултатът вече е факт. Ежедневните силови тренировки във фитнеса ме бяха превърнали в това, по което преди въздишах. Сега въздишам по себе си!

Има ли вероятност отново да минеш в отбора на жените?

- Да, хората, които ме познават, знаят, че утре мога да се събудя и отново да посегна към високите токчета и изкуствените мигли. При мен никога нищо не е сигурно що се отнася до външния ми вид. Доказал съм във времето, че ми се отдава да експериментирам.

Така ли бързо сменяш и мъжете в живота си?

- Мъжете никога не са били на първо място в живота ми. Да, те изглеждат силни, буйни, диви, но това е само привидно, всъщност точно такива мъже са слаби, плахи и неуверени. В действителност, никога не съм приключвал връзка по моя вина. Знам как звучи, но е самата истина, любовта, която аз давам е изпепеляваща - тъмна, красива и изгаряща всичко по пътя си, нещо като самия мен!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !