Парис прецака "ВИП Брадър"

19.09.2013 09:40 | Видян 4263 пъти

Парис прецака

Парис Хилтън прецака жестоко "ВИП Брадър". Милионерката остана в България по-малко от две денонощия и напусна страната. Тя се завъртя в риалитито толкова набързо, че екипът не успя дори да заснеме достатъчно кадри, които после да излъчва дълго време, така че престоят й да не изглежда скандално кратък, пише vsekiden.com

Всички знаеха, че Парис ще остане за кратко в България. Никой обаче не очакваше да дойде в понеделник следобед и да отлети в сряда, още преди да е пукнала зората. Тя обаче направи точно това и остави "ВИП Брадър" само с големите приказки, че си имат истинска звезда от Холивуд. По предварителна договорка тя трябваше да остане цели три дни в къщата. Реално вътре не й се събират повече от няколко часа, повечето време звездата изкара в собствения си хотел в София.

"Току-що кацнах в един от любимите си градове в Европа за пътешествие, което планирах в последната минута. Обичам това място, винаги си прекарвам страхотно", сподели звездата още в 11 часа вчера. Тя така и не уточни точно кое място има предвид, но според повечето й фенове това е Париж.

Тръгването й от България беше внезапно и остави екипа на "ВИП Брадър" като в небрано лозе, защото милионерката почти не стоя в къщата. Операторите не успяха да снимат достатъчно материал с нея и няма как да я вкарат в епизодите занапред. Памела Андерсън миналата година също остана съвсем за кратко, но почти през цялото време беше с брадърите и имаше кадри за най-малко седмица напред. Денис Родман си стоя като пич за дните, за които беше обещал в "Къртицата" по ТВ7.

Целият проблем не е в госпожица Хилтън, а в продуцентите на шоуто. Те не успяха да се застраховат с договор, който да задължи звездата да прекара в къщата фиксиран период от време. Още преди идването й в България Нико Тупарев уточни, че тя няма ограничения за престой и може да си тръгне, когато си поиска. Очевидно е поискала това да стане бързо, макар на страницата си в Туитър да твърди, че в България е прекарала чудесно.

Така или иначе влизането й в къщата се оказа сензация в ефира и успя да вдигне рейтинга на шоуто. Спорно е обаче дали този интерес ще се задържи и след като нея вече я няма.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !