Джейсън Стейтъм снима свой сериал в България

17.09.2013 11:45 | Видян 2988 пъти

Джейсън Стейтъм снима свой сериал в България

Джейсън Стейтъм започва снимките на свой сериал в България. В поредицата ще участват главно негови колеги от САЩ, но ще има и български актьори във второстепенните роли. Подробностите за сюжета се пазят в пълна тайна, но вероятно ще бъде с елементи на екшън, защото коравият лондончанин е един от водещите екшън герои на Холивуд, пише "Монитор".

В момента програмата на Стейтъм е доста натоварена. Звездата от "Две димящи дула" и "Гепи" е у нас за снимките на "Непобедимите" 3. Заедно с това завършва и работата върху "Бързи и яростни" 7. Той засне вече сцени край Варна за "Непобедимите" 3, където си партнира със Силвестър Сталоун, Харисън Форд, Уесли Снайпс, Долф Лундгрен и Тери Крюз.

Към отбора на "железните" се присъедини Арнолд Шварценегер, очакват се Мел Гибсън, Антонио Бандерас, Джеки Чан, Джет Ли и Келън Лъц. Стейтъм не обича да споделя нощните си подвизи от България в социалните мрежи, за разлика от колегите си Долф Лундгрен и Жан-Клод ван Дам. Въпреки това изтече информация, че в София го е посетила неговата приятелка Роузи Хънтингтън-Уайтли, супермодел на "Виктория сикрет" и звезда от "Трансформърс" 3. Красавицата и екшън героят са заедно от 2010 г., припомня lifestyle.bg.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !