Кейт и Уилям продават къщата си

22.09.2013 09:03 | Видян 1582 пъти

Кейт и Уилям продават къщата си

Къщата с четири спални на остров Енгълси, в която принц Уилям и Катрин прекараха първите години от брака си, се продава, тъй като кралската двойка се готви за следващия етап от живота си. Собствениците очакват огромен интерес към имота, пише Lifestyle.bg.

Новите наематели дори може да се срещнат с Уилям и Катрин, тъй като те обичали много вилата и планират да я посещават през ваканциите. Миналата седмица принц Уилям съобщи, че ще напусне военната си служба, за да прекарва повече време със семейството си.

Той ще се настани в двореца Кенсингтън заедно с Кейт, сина им Джордж и кучето Лупо, пише БГНЕС. Неотдавна дворецът беше ремонтиран за един милион паунда. Уилям плащаше 750 паунда на месец в продължение на три години за наема на къщата в Северен Уелс, докато служеше в Кралските военно-въздушни сили.

Вероятно сега наемат чувствително ще се повиши. Къщата с четири спални се предлага още с частен плаж и спиращи дъха гледки към близката гора Нюбъроу, остров Ландуин и Сноудония. Тя разполага още с всекидневна с открита камина, трапезария с френски врати, кухня.

Кейт и Уилям живяха в къщата в последните три години, въпреки че в последно време с тях живее и Керъл Мидълтън, за да помага на херцогинята в отглеждането на бебето. Тя е собственост на сър Джордж Мейрик, един от най-богатите мъже в Уелс. Тя била подарена на неговите предци от крал Хенри VII.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !