Симона Пейчева отново става водеща

16.09.2013 15:50 | Видян 2772 пъти

Симона Пейчева отново става водеща

Двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева отново ще се появи в ТВ ефира. Заедно с основната водеща Гергана Стоянова в предаването "Усещане за жена" по ТV7, съобщиха от телевизията.

Спортистката ще води своя рубрика "Пред огледалото" и като експерт ще разкрие тънкостите на добрата форма, най-подходящите спортни режими и най-ефективните диети за дамите. Предаването "Усещане за жена" е от чисто новият предиобеден блок на ТV7 и ще се излъчва излъчва всеки делник от 10  до 12:30 ч. То стартира на 23 септември, пише Блиц.

След олимпийските игри в Пекин през 2008 г. Симона Пейчева прекрати състезателната си кариера. След това гимнастичката тръгна да сбъдва мечтата си да стане журналист и натрупа опит в предаването „Така го правят жените” по ББТ. Миналата година обаче тя реши отново да се върне в гимнастиката, но неочаквано не намери място в националния отбор. Тя трябваше да мине през ситото на контролни състезания.

Към екипа се присъединява и най-добрият готвач - шеф Борис Петров, чиито ресторант е признат от британската, датската и норвежката телевизия за най-добър на БГ Черноморието. Симпатичният гуру на кулинарията стана всеобщ любимец с риалити проекта "Lord of the Chefs" през 2011 година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !