ЗАСЛУЖИЛИ АРТИСТИ!

16.09.2013 11:00 | Видян 2792 пъти | Гласували 2

ЗАСЛУЖИЛИ АРТИСТИ!

Заслужилата артистка Йорданка Христова, вместо да се ПУДРИ като някои други, се отблагодари за 70-ия си рожден ден. И още веднъж показа защо е уникален случай, понеже й върви и на карти, и в любовта.

В българския шоубизнес обаче има и незаслужили артисти. Николета Лозанова влиза във война с Валери Божинов. Той може и да не е умствен мозък, но й осигури не три дни, а три години на приказен живот. В новия брой на Супер 19’ вадим всякакви кухненски детайли от тяхната семейна свада, отиваща към официален развод. След нея, не зная дали вече са го разбрали, и двамата ще бъдат сринати не само в нашите, а дори и в собствените си очи. А, щом двама се карат, третият печели. В тази роля ще бъдат по-заслужилите артисти Алисия и Ники Михайлов, които разпадащата се двойка с удоволствие подиграваше доста време. Най-добре се смее онзи, който се смее последен!

Като контрапункт на този развод, Супер 19’ разказва и за друга една, но цивилизована раздяла – на семейство Путини, която апропо тоже не е оформена официално, както твърди говорителят на руския президент. Политиците също са звезди, нали...

Музикалната академия на ТВ7 – едно от най-чаканите телевизионни предавания на сезона, ще събере заслужили артисти, които по соцвреме, когато се даваха тези звания, не стигнаха до високата чест. Срещу нея вече излезе Х-фактор. ВИП Брадър по Нова и Африка на бТВ също ще се конкурират като сутрешните им блокове, дето тази седмица ни надуха главите кой от кого е имал повече зрители. Цялата тази галимация също е на страниците на новия Супер 19’.

И още: с папарашки фотоси и пикантни подробности от очевидци разказваме кой от суперизвестните къде бе на море това лято, понеже Супера изкара дълга ваканция. Ще прочетете някоя и друга клюка и около войната на сериалите, която ще се разгръща тази есен на родния тв екран: Четвърта власт срещу Секс, лъжи и TV, Фамилията срещу дървото на живота и т.н.

Изобщо, шоуто продължава. А вие бъдете щастливи поне до идния понеделник!  

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !