Слави яхва най-новия Мерцедес

12.09.2013 15:30 | Видян 2583 пъти

Слави яхва най-новия Мерцедес

Слави Трифонов си е поръчал най-новия и най-скъп модел на Мерцедес, пише "Уикенд". Шоуменът чака с трепет да му докарат баровската S-класа на немския звяр директно от завода в Германия. Той вече е предплатил 50 хиляди евро капаро в официалното представителство на фирмата.

Така Слави Трифонов ще стане първият българин, който притежава уникалната лимузина – твърди вестникът. Колата имаше премиера преди 3 месеца на автомобилно изложение, но все още не е пусната в производство.

Очакванията са колата да излезе на пазара в първите дни на октомври. Вече са продадени на "зелено" над 10 000 броя в цял свят. Интересът към лимузината сред родните баровци също е голям. Над 20 от най-големите мангизлии у нас вече са дали заявка, че искат да притежават новата луксозна кола.

Слави си е избрал лимузина в черен цвят с метален отблясък и бледосив кожен салон. "Много е нетърпелив, през ден се обажда да пита какво става, а ние му обясняваме, че колата е още в завода" – обясняват от представителството на Мерцедес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Няма коментари към тази новина !