Любо Киров става бърз и яростен в холивудски сценарий

12.09.2013 15:10 | Видян 1583 пъти

Любо Киров става бърз и яростен в холивудски сценарий

12 септември 2013 г. София. Истински холивудски сценарий се разиграва в новото видео на Любо Киров – "Имам само теб". "Направих го точно, както исках", сподели Любо и издаде интересни подробности. Освен като продуцент и автор на текста, той се превъплъщава в главния герой и яхва мощно уникално BMW M6 с 560 конски сили.

Видеото ще бъде представено на именния ден на съдията в X Factor – 17-ти септември и ще събере всички колеги и приятели на Любо, за да видят първи новия "холивудски филм". Снимките продължават два дни на мащабните декори, които се ползват от холивудски продукции, снимани в България.

На американския фон в "Имам само теб" ще видим и истински госпъл хор – Sofia Gospel Choir, които допринасят за неповторимата атмосфера във видеото. Музиката на "Имам само теб" е на Симеон Лозанов-Monyx, а за аранжимента Любо е гласувал доверие на своя близък приятел маестро Живко Петров. Режисьор на лентата е Васил Стефанов, който е работил за много български и чуждестранни изпълнители от Франция, Испания, Великобритания и САЩ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !