Еленко Ангелов с Патриция Кирилова празнуват заедно

12.09.2013 13:45 | Видян 2576 пъти

Еленко Ангелов с Патриция Кирилова празнуват заедно

С пищно парти, много музика и вино ще отпразнуват успешния сезон на своите книги популярният психолог Еленко Ангелов  и журналистката и ПР Патриция Кирилова.

Блондинката ще представи за първи път и новия си проект "Учебник за мъже", който разбуни духовете на мъжкия пол в нейния блог през последните летни седмици.

 Двамата правят купонджийска следпремиера на техните бестселъри, обединени под заглавието „Да свалим маските” за „1-на безплатна обиколка около Слънцето”.

Защо двамата се събраха в писателски "дует" ще стане ясно по време на партито на 18 септември от 18.30 ч. в България Мол - книжарница BOOKTRADING, ет. 3.

„Да свалим маските” е дебютна книга на журналистката и PR Патриция Кирилова. Тя събира коментари по горещи теми, публикувани в нейния блог. Кой и защо иска да заличи българите? Има ли външен натиск да мълчим за древната ни история? Кой има интерес да нямаме национални интереси? Това са само част от въпросите, които тя поставя в „Да свалим маските”. Издава ВИП Комюникейшън.

„1-на безплатна обиколка около Слънцето” е шестата книга на психолога Еленко Ангелов. Тя е различна от другите и включва 170 стр. депрограмиращи квинт‘сентенции - афоризми и конкретни съвети за действие, изковани в сърцето на автора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

10 съвета за по-добър сън

В днешно време голяма част от хората пренебрегват...

Никой никога не е обеднял, ако е...

"Никой никога не е обеднял, ако е давал." Ане...

Няма коментари към тази новина !