Месечков разделил Део и Елена?

11.09.2013 14:30 | Видян 5143 пъти

Месечков разделил Део и Елена?

Четиримесечният романс на Деян Славчев-Део и Елена Добрикова вече е в историята. Искрата между двойката пламна на паркета в Dancing Stars и прерасна в общо съжителство още преди финала на шоуто.

Проверка на Монитор може би успя да разкрие истинската причина за звездната раздяла. Двойката правеше планове за дете, запозна семействата си, демонстрира пълно щастие във видеото към парчето "Целия свят" и разпуска заедно в Гърция, откъдето тръгнаха и слуховете за годежа им.

Пътищата им се разделили преди броени дни, когато Део се прибрал от втория си сърф тур на о-в Лемнос и видял, че Елена се е изнесла без обяснения. "Ели, благодаря ти за прекрасните мигове заедно. Успех оттук нататък", написа вчера на стената си във Facebook шоуменът.

Като фактор за разрива в отношенията им близки до двойката изтъкват възрастовата разлика от 14 години и тоталното разминаване в представите им за забавление – докато смолянската прелест вилнеела по нощни клубове, Део предпочитал да си седи вкъщи и да топли дистанционното.

Началото на края се случило преди месец, а играта на семейство приключила на 5 септември, пише сп. LOVE style. Проверка на Монитор показа, че точно на тази дата на страницата на Елена Добрикова в социалната мрежа се е появило съобщение от колегата ѝ в спортните танци Атанас Месечков.

Амбициозният хореограф беше постнал I'm waiting for my love Elena Dobrikova (Чакам моята любов Елена Добрикова – б.а.), с която събуди подозрението, че симпатиите му към брюнетката са завили от дансинга към спалнята.

В светските среди отдавна се говори, че Месечков има влечение към собствения си пол. Преди време танцьорът се обясни публично в любов към дубльорката на екшън герои в Холивуд Стелла Ангелова. Той бе готов да стане баща на детето ѝ и да я последва в САЩ, но връзката им се разпадна, пише Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !