Данчето на 70: Благодаря!

11.09.2013 11:00 | Видян 3121 пъти | Гласували 2

Данчето на 70: Благодаря!

С благодарности и цяла нова песен, в която поименно разказва за всички важни хора и моменти в живота си, суперзвездата Йорданка Христова посрещна 70-ия си рожден ден на голямо парти в дома на лорд Евгени Минчев. Отслабнала, в традиционната за нея фатална комбинация черно и червено, танцуваща и усмихната до ушите, една от легендите на София и България сияеше.

Седнал близо до нея, сякаш е на първия ред на концерт, я изгледа нейният свекър - бившият вицепремиер и кандидат-член на Политбюро Григор Стоичков -  човекът, построил НДК и куп други мегаобекти. Той смая хайлайфа, защото бе джентълменът с най-лъснати и елегантни обувки при всички претенции на останалите гости.

Сред най-големите купонджийки се оказа посланикът на Куба и една от най-близките приятелки на Данчето Терасита Капоте Камачо. Не й отстъпваше невероятната Силвия Кацарова.

Камелия Воче и Есил Дюран превърнаха просторния мезонет в нещо като пиано бар. Специално за ЧРД на Данчето се появи след дълго светско отсъствие Драго Драганов, когото БНТ притежава, но не използва, нищо че е най-известното й лице. Някогашният най-добър приятел на Лили Иванова не пропусна да поздрави със специална реч рожденичката.

Примабалерината Красимира Колдамова беше друга от ВИП личностите на партито, което предпочете да прекара на огромната тераса на домакина, гледаща към резиденция Бояна и цяла Витоша, докато повечето особи похапваха шоколадови трюфели и другите изискани хапки.

Напомняме, че в навечерието на празника си Йорданка получи от Минчев новоучредения приз Национална гордост.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !