Зрителите не харесаха Ели Гигова и Любо Нейков

10.09.2013 11:00 | Видян 3138 пъти

Зрителите не харесаха Ели Гигова и Любо Нейков

В 23.30ч. на 9 септември по бТВ тръгна предаването "Голата истина" с водещи Ели Гигова и Любо Нейков. Телевизията закупи лиценза на Striscia la Notizia - италианското шоу, което роди преди повече от 10 години "Господари на ефира", пише dir.bg.

Веднага след края на предаването вълна коментари заля социалната мрежа. "бТВ, това шега ли е?" - зададе риторичен въпрос в социалната мрежа Бебо, синът на продуцента на "Господари на ефира" Маги Халваджиян. "Поредното тв недоразумение в ефира на bTV...", "Пълна пародия", "Хубаво е да има конкуренция, но да е истинска", коментират зрители във Фейсбук.

Заради "Голата истина" Ели Гигова остави политиката и се завърна в родния ефир. Продуценти на предаването са Евтим Милошев и Любо Нейков и компанията им "Дрийм тийм". Те поеха щафетата от Магърдич Халваджиян, след скандала му с бТВ. "Приветствам идеята на Евтим Милошев да направи предаване, различно от "Господари на ефира", защото само така то може да просъществува.

"Господари на ефира" е с 10-годишна история и има доверието и обичта на публиката", каза продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян. В 23 ч. вчера по Нова телевизия бе излъчен първият брой предаването за сезона с водещи Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !