Слай на кино у нас

10.09.2013 10:15 | Видян 2570 пъти

Слай на кино у нас

Стриптийз с Дженифър Анистън запълни свободното време на Силвестър Сталоун у нас. Актьорът, който снима в студията на "Ню Бояна Филмс" третата част на "Непобедимите", разбуни духовете сред посетителите на столичен киносалон, като се появи с 15 души антураж, сред които и няколко охранители, пише в. "Монитор". Звездата от "Роки" избрал да гледа фантастичния екшън "Ридик" с Вин Дизел, но малко след началото на прожекцията излязъл и попитал в коя зала се излъчва хитовата комедия "Семейство Милър", разказаха очевидци за "Монитор". Оказва се, че това е любимият филм на 66-годишния актьор, научи lifestyle.bg.

Само преди седмица той посетил отново бил в столичен киносалон, за да се посмее на същата история. В нея Дженифър Анистън е недодялана стриптийзьорка с вулгарен речник, две деца с тежък пубертет и съпруг наркодилър. През уикенда Сталоун трябвало да доведе със себе си и цялото съзвездие от "Непобедимите 3". За тях била резервирана една от най-луксозните зали в киното. Впоследствие обаче екшън титанът дошъл с друга компания, голяма част от тях били гардове, разказаха очевидци.

Освен с делата си на режисьор и актьор, Сталоун се готви и за изложба в Русия. На 27 октомври той ще изложи свои произведения в духа на експресионизма в Санкт Петербург. С четката в ръка звездата се изявява повече от 30 години, а първата му изложба беше преди две години в Швейцария.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !