Озвездихме се

09.09.2013 09:00 | Видян 1793 пъти | Гласували 1

Озвездихме се

От тази седмица няма прошка! Свърши ваканцията, свършиха празниците, даже шоуто на протестите заглъхва  след ваканцията. Единствената ни утеха остава телевизията. А тя ще ни занимава яко със себе си и със своите звезди, докато не полудеем по Коледа.

Любен Дилов е направил сериал, в който ще осмее телевизионните лица по ТВ7. Браво на него! А БНТ съвсем сериозно ще ни убеждава какви страшни звезди са журналистите с направения от абсолютни непрофесионалисти в областта на вестникарството, драматургията и режисурата сериал Четвърта власт.

Х-фактор ще търси нови звезди по Нова, докато ВИП Брадър ще се саморазправя със старите по същия канал. Чак в Африка бТВ е изпратила отбор знаменитости, на които ще им се наложи да оцеляват. ТВ7 събира 5 стари пушки, 5 актуални имена и 5 кандидати за слава да си мерят гласовете в Музикална академия.

Сериалите Фамилията, Под прикритие, Дървото на живота също ще ни захранват със звездност без миг почивка. Добавете и тъпизмите от Домашен арест и мъката е страшна.Цяла  есен ще ни грее от екрана и великият държавен глава без глава Росен Плевнелиев. Няма звезда като него все пак.

Преди дни той обяви, че Обама и Оланд го имитират с изказванията си. Направи го по своя простодушен начин, напълно характеренза ирландска пастирка, какъвто сам президентът обяви, че е бил в миналия си живот.

В смисъл, преди да бъде комсомолски секретар при соца и назначен милионер при капа. Аман от звезди! Озвездихме се! А кога ще се хващаме на работа???

автор: Борис Ангелов

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !