"Петдесет нюанса сиво" с Дакота Джонсън и Чарли Хънам

06.09.2013 09:02 | Видян 2515 пъти

Търсенето на актьорите, които ще изиграят Крисчън Грей и Анастекша Стийл за екранизацията на хитовия роман "Петдесет нюанса сиво" – приключи! Авторката на хитовата трилогия, сама съобщи имената на избраните, които ще изпълняват главните роли в предстоящия филм, пише fakti.bg.

"Добро утро на всички. Дръжте си шапките да не паднат, защото с голямо желание ще ви съобщя, че очарователната Дакота Джонсън ще е нашата Анастейша Стийл във филмовата адаптация по романа „Петдесет нюанса сиво". А Крисчън... ще бъде изигран от невероятният и талантлив Чарли Хънам", написа Е. Л. Джеймс в Twitter.

Интересен е фактът, че писателката е имала друго виждане по въпроса и е смятала за идеалния г-Грей звездата от "Здрач" Робърт Патинсън. "Когато говорих с Е. Л. Джеймс за нейното мнение за главната мъжка роля, тя искаше Робърт Патинсън. Мат Бомър никога не е бил сред кандидатите за нея", написа в Twitter писателят и сценарист Брет Истън Елис.

"Тя ме попита за моето виждане по въпроса и тогава отвърнах, че според мен Грей трябва да бъде изигран от Джеймс Дийн", добави още той. Вече няма значение, кой какво е мислил и предпочитал, защото актьорите вече са избрани и с нетърпение очакваме старта на снимките, на предстоящата филмова лента.

Снимка: GQ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !