Слави: Жоро Илиев ми е брат!

02.09.2013 17:30 | Видян 6514 пъти

Слави: Жоро Илиев ми е брат!

Осем години след смъртта на боса на ВИС Георги Илиев, сякаш изпод земята изникнаха нови и потресаващи факти за близостта му с шоумен номер едно на България Слави Трифонов. Според хора от следствените служби са намерени солидни доказателства, че Дългия е бил кръвен брат с убития от зловещата банда на Райко Кръвта мафиотски шеф.

От своя страна Слави Трифонов никога не е крил, че е имал приятелски отношения с Васил и Георги Илиеви. Другарството му с тях започва още през средата на 90-е години на миналия век, когато империята ВИС е на върха, а предаването "Ку – Ку" громи рейтинга на всички останали шоу програми.

Слави Трифонов пее на сватбата на Георги и Мая Илиеви. Когато по – късно разстрелват Васил Илиев, Дългия се показа много разстроен по телевизията и обяви, че са убили един от "големите българи", който е и негов много добър приятел. И досега шоуменът твърди, че Васил за него е светъл човек, а не мафиот, пише skandalno.net.

След смъртта на по – големия брат, Трифонов продължава приятелството си с Георги. Ходят заедно на почивка, говори си, че дори имали общ бизнес. Става въпрос за дискотека на морето, която печели куп пари през лятото на 1999 година. След това решават да направят собствено заведение в София и дори наемат помещение. Идва скандалът със Слави Бинев, при който Илиев го шамаросва здраво и това довежда до замразяване на проекта.

"Георги Илиев ми е кръвен брат! С него сме се заклели във вярност и сме смесили кръвта си. Свързани сме и в добро, и в лошо", неведнъж е казвал Слави Трифонов. Свидетели пък се кълнат, че действително двамата сместват кръвта си по време на пиянски запой в Слънчев бряг, а свидетели на сцената стават повече от 30 души.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !