Деси Банова чака второ бебе

30.08.2013 17:30 | Видян 2968 пъти

Деси Банова чака второ бебе

Хора от телевизията издадоха, че по всяка вероятност красивата синоптичка Деси Банова ще има още едно бебе до няколко месеца. Самата красавица на няколко пъти загатвала на колегите си, че усилено работи за второ дете от известно време насам и най - голямата мечта в живота ѝ е да си има поне пет отрочета, пише  Lifestyle.bg.

Деси Банова роди първото си момиченце преди повече от две години и категорично смята, че вече е крайно време да му подари едно малко братче, за да си играят. От своя страна тв водещата намекна индиректно пред зрителите на Нова ТВ, че се е "захванала с нещо много лично, което е главната цел в живота на всеки човек".

Докато споделяше това пред пощальона Пейо от "Имаш поща" тя дори се изчерви свенливо, като неопитна ученичка от горните класове. Защото Деси Банова е станала пословична именно със строгото спазване на църковните канони, според които да приказваш за секс и други такива работи е пълно табу.

"Деси много пъти е споделяла с нас и дори никога не е крила, че мечтае за голямо семейство. Също така е казвала, че много съжалява, загдето е срещнала любовта на живота си на толкова късна възраст. Защото тя се омъжи едва на 35, но ние се надяваме, че годините няма да ѝ попречат. Все пак има жени, които раждат по на 50", споделят нейни колеги.

От друга страна те разкриват, че Деси Банова за тях е най - безхитростният и доверчив човек на света. Поради тази причина често споделя дори секретните си лични планове без да се замисли, че някой може да ѝ завижда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !