Черната Златка досади със своята показнoст

01.09.2013 09:05 | Видян 2292 пъти

Черната Златка досади със своята показнoст

Черната Златка вече досади на хората в нета със своята показна любов! Не стига, че лято залива страницата си с откровена страст на плажа, а сега взе, че се показа и от спалнята си… Някои потребители взеха да недоволстват от изцепките на Златка Димитрова, пише Kliuki.net.

Плейметката е много щастлива, от както е със своя Миро. Тя успя да го спечели, въпреки че той има съпруга и деца. Двамата вече са на крилете на романтиката и грам не ги вълнува дали ги съдят околните. Не в това обаче е въпросът, според мнозина, които вече започнаха да се дразнят от демонстрациите на Златка.

"Хубаво, де, обичате се, ама нужно ли е да си толкова подробна, не се превръщай в подобие на някои други известни семейства… видяхме до какво води това", пишат във виртуала, намеквайки за развода на Божинови.

Николета и Валери също така не спираха да натрапват отношенията си и перфектната си връзка, а накрая се оказа, че само малко им трябва да разтури къщата. Докато едни оплакват най-популярната светска двойка, други се впечатляват от интимностите на Златка Димитрова и половинката ѝ Миро. Е, най-важното е, че те са доволни от живота си, а силиконката не я вълнуват особено приказките зад гърба.
 
Снимка: Facebook 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !