Хюрем от "Великолепния век": Исках да умра!

28.08.2013 17:15 | Видян 5251 пъти | Гласували 1

Хюрем от

Звездата от "Великолепния век" Мерием Узерли направи шокиращи разкрития. Актрисата проговори за заминаването си в немска клиника и напускането на сериала. Екранната Хюрем Султан сподели, че седмица преди да напусне снимачната площадка научила, че е бременна. Когато съобщила на гаджето си Джан Атеш той не останал никак очарован от новината, пише kliuki.ws

"Не съм планирала да забременея. Разбрах съвсем случайно, когато Джан дойде да ме посети. Седяхме в парка и се гледахме шокирани. Той вече има две деца и не иска повече.

Настояваше да се освободя от детето, преди да е станало късно. Когато му казах, че не мога да го направя просто така, той стана нервен и дори агресивен. Ние и по-рано сме имали проблеми, но сега повече от всякога не искам да имам нищо общо с него. Не мога да му вярвам", изплака Узерли, пише telegraf.mk.

Актрисата също така разкри, че е била и на крачка от смъртта. Дори направила опит да се самоубие вечерта, след като печели една от най-престижните награди в Анталия.

"Отидох в хотелската стая и хвърлих статуетката. Бях като полудяла. Исках да се хвърля от терасата сякаш това беше единственият изход. Исках да изчезна, да съм мъртва — в смъртта виждах спасение. Джан ме спаси. Бях в много лошо психическо състояние", признава Мерием.

Актрисата отрича всички слухове, че заради тормоз на снимачната площадка е напуснала сериала. Призна, че шокът от новината за бебето и опитът й за самоубийство я принудили да се скрие в клиниката в Германия, докато се възстанови от депресията.

Сега звездата от "Великолепния век" е в четвъртия месец от бременността си и твърдо решена да стане майка. Казва, че с бившия си годеник не се е виждала от 20 юни насам и двамата са преустановили всякакви лични контакти.

"Праща ми съобщения, от които се чувствам ужасно. Той смята, че една жена в Турция не може да роди без съгласието на бащата. Първата седмица плаках, след това спрях", споделя още Мерием. Заради проблемите в Турция, актрисата обмисля да роди в Германия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !