Слай и Харисън Форд снимат във ВМА

27.08.2013 12:30 | Видян 2132 пъти

Слай и Харисън Форд снимат във ВМА

Холивудските звезди Силвестър Сталоун и Харисън Форд влязоха във Военномедицинската академия (ВМА). Но не като пациенти, а за да заснемат поредните сцени от "Непобедимите 3".Това съобщават за "Труд" очевидци, озовали се по случайност на вълнуващите снимки, пише Блиц.

Около 11 часа днес задният вход на ВМА е бил "издокаран" в американски вид. Неочаквано се появила щатска лимузина и линейка със сини надписи, взета от киноцентъра "Бояна". Минути по-късно блеснали и самите звезди – Силвестър Сталоун и Харисън Форд. Пак според очевидци двамата снимали сцени по десетина минути, след което влизали в апаратната, за да проверят качеството на кадрите. Актьорите се подкрепяли с напитки и хапки собствен кетъринг, а за тяхното здраве дежурела линейка от частна клиника.

В една от кратките почивки на холивудските знаменитости те се запознали с шефа на ВМА ген. Стоян Тонев. Според източници ВМА е получила възнаграждение заради предоставения терен за снимки, но от болницата не са коментирали сумата.

Суетнята около сцените с филма обаче не нарушила строгите порядки около охраната на екипа. Пациентите и персонала на ВМА не могли да припарят до холивудските звезди, а пациентопотокът бил насочен по армейски през парадния вход.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !