Кали: Бащите на синовете ми не дават и стотинка

26.08.2013 17:45 | Видян 3651 пъти

Кали: Бащите на синовете ми не дават и стотинка

Фолк певицата Кали очаква третата си рожба през януари. Тогава ѝ предстои и друго важно събитие - да завърши психология. Бременността я е направила по-емоционална, но въпреки това се чувства в страхотна форма, сподели пред Всеки ден изпълнителката.

Тя се похвали, че не й прилошава и че не е имала този типичен за бременните проблем с първите си двама синове - Георги и Марк. Заради леката си бременност ще бъде на работа до последно. След раждането пък ще се завърне на сцената почти веднага.

"Аз издръжка не получавам от никого. С бащата на Георги - Иван, съм в чудесни отношения. Винаги когато имам нужда от нещо, той е насреща. Помага ми безрезервно. Когато бяхме заедно, бяхме много млади и затова се разделихме. На него гледам повече като на приятел, отколкото като на мъж.

Не подстрекавам никого от татковците да издържа децата. Ако не желаят, си е техен проблем. Не правя деца, за да получавам пари и наследство. Аз раждам, защото искам деца. Сама се грижа за тях целогодишно, сама осигурявам ежедневната им прехрана, облеклото, забавленията. Не дължа на никого нищо. Никой нищо не ми е купил и подарил, както се писа по медиите", заяви певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !