Джейсън Стейтъм на крачка от смъртта у нас

26.08.2013 09:15 | Видян 2506 пъти

Джейсън Стейтъм на крачка от смъртта у нас

Холивудската звезда Джейсън Стейтъм е бил на крачка от смъртта у нас, научи сензационно "Всеки ден" от хора от снимачния екип на "Непобедимите 3". Актьорът отказал каскадьор за опасна сцена в екшъна в събота и едва не се удавил.

Ужасяващата случка станала по време на снимки в изкуствено езеро. Макар от продукцията да били подготвили каскадьор, който трябвало да дублира Джейсън Стейтъм, екшън звездата категорично отказал да използва услугите му. "Ще го направя сам, не е толкова сложно", отсякъл той. За нещастие обаче се оказало, че малко е надценил силите си. Атлетичният мачо потънал във водата и не успял да изплува.

Всички на снимачната площадка изпаднали в див ужас. Няколко спасители и каскадьори веднага се хвърлили във водата, за да го търсят. За щастие, извадили секссимвола, но едва успели да го свестят. На място веднага пристигнала и линейка, която откарала актьора в болница.

Стейтъм престоял под лекарско наблюдение няколко часа, след което медиците заключили, че вече няма опасност за живота и здравето му и го изписали. Въпреки шока от случилото се, той веднага продължил с работата си. Категорично отказал да си вземе почивка за възстановяване, защото това означавало да забави цялата продукция.

Късно в събота звездата пристигна в София, където продължи снимките заедно с току-що кацналия в България Харисън Форд. "Благодарен съм на Бог, че съм жив и че още мога да работя", коментирал Стейтъм, след инцидента, който за малко щял да сложи край на живота му.

Целият екип на "Непобедимите 3" е застрахован срещу злополуки. Ако нещо се случи с някой от актьорите, обезщетението е милиони долари.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !