Биляна Йотовска се разделя с мъжа си?

23.08.2013 10:45 | Видян 5446 пъти | Гласували 1

Биляна Йотовска се разделя с мъжа си?

Мечтата на хубавата Биби Йотовска е скоро да се види като булка. Тя дори има ясна концепция как да изглежда сватбата й. Нейната идея е церемонията да бъде много пищна, да се проведе на плажа, а самата тя да бъде по бански, обшит с камъни Сваровски, пише lifestyle.bg.

Красавицата обаче май ще трябва да се примири, че това няма да се случи скоро. Двамата с половинката й Митко Димитров отдавна все отлагат венчавката. Първият път причината бе бременността й, после защотот детето бе малко, а сега сватбата е отново отложена за догодина. Причината за последното отлагане на церемонията е заради половинката на Биляна.

Изглежда в последно време Митко е позабравил за секси дупето на изгората си и майка на детето му и се е заплеснал по млада 16-годишна девойка. Той така се е заплеснал по свежото агнешко,ч е е забравил всякакво приличие. Двамата с госпожицата се срещали по тайни квартири и закътани заведения, за да не бъдат забелязани, но определено Митко с тази физика прави силно впечатление.

При всяка тяхна среща бившият охранител на Георги Илиев изпращал красавицата до ''Младост 1'', където тя живееле и преди да се качи в жилището си, те страстно се целували в колата.

В момента пък Биби е на морето заради професионални ангажименти и верочтно дори не предполага за случващото се или се преструва, че няма представа какво става зад гърба й, пишат от Hotnews.bg.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Горд съм, че съм първата чернокожа...

В изявление на вчерашния национален празник на САЩ -...

Представители на ДБ не подкрепиха...

"Има ли раздор в групата на ПП-ДБ-СС? Днес на...

Няма коментари към тази новина !