30 миски превземат яхтата Sunseeker

25.08.2008 10:30 | Видян 4020 пъти | Гласували 3

30 миски превземат яхтата Sunseeker

30 претендентки за титлата Мис Варна 2008 превзеха в сряда 15-метровата яхта Sunseeker Portofino 47, собственост на LZ yachting 1991 А.D. Красавиците усетиха вкуса на лукса и мощта на яхтата по време на тричасовата им разходка край варненските плажове. Тя беше част от едноседмичната им подготвителна програма за конкурса в неделя. Затова момичетата направиха гореща фотосесия с бански костюми, но успяха и да направят страхотен фурор с купона, който заформиха след това. Всички, припичащи се в ранните следобедни часове на плажа, не откъсваха погледи от струващата над половин милион евро яхта, препълнена с манекенки.
 Втората яхта Formula 353 Sport FasTech първоначално беше предвидена за оператори и фотографи, отразяващи събитието. Миските обаче бързо се ориентираха към високоскоростната спортна яхта, която им вдигна адреналина до максимум. 


LZ yachting е спонсор на конкурса Мис Варна 2008 за втора поредна година. Миналогодишната яхта, която е побрала толкова много красота на едно място, вече е намерила своя собственик. Скоро се очаква същото да се случи и с тазгодишните две.
Вчера на първото издание на състезанието Baja Rappongi Xtreme, което включваше ветроходна регата и състезание с моторни лодки и джетове, Sunseeker взе първо място в състезанието с моторни лодки – клас Гранд туризъм.   


LZ yachting е фирма с над 20-годишен опит в търговията и сервиза на яхти. Големият опит и качествата на предлаганите от тях марки ги поставят на лидерските места в бранша. Марките, които предлагат, са Sunseeker (британска марка, световен лидер, свързвана с лукса, престижа и качеството), Formula (номер 1 в САЩ, символ на мощност и бързина), Bavaria Yachtbau (най-големият немски производител на яхти и втори в света, лидер на пазара на ветроходни яхти в България), Monterey (американската марка е в топ 3 на спортните и круизни моторни яхти в САЩ), Rinker (американската компания с най-голям опит в производството на моторни яхти – още от 1945 г.)

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !