Виктория Петрова поема "Тази сутрин"

21.08.2013 16:10 | Видян 3311 пъти

Виктория Петрова поема

След скандалното и за мнозина неочаквано преместване на Анна Цолова и Виктор Николаев от bTV в Нова телевизия, основният въпрос, който занимава зрителите на bTV е кой ще замести доскорошните водещи на сутрешния блок. Предвид факта, че Цолова и Николаев успяха да се наложат като любимци на феновете, изборът на техни заместници със сигурност няма да е лесен.

Макар от медията все още да не са излязли с официално изявление по въпроса, в медийното пространство вече се спрягат имената на Виктория Петрова и Светослав Иванов. Двамата са най-вероятните нови водещи на сутрешния блок, който ще започне на 2 септември, а не на 26 август, както беше предварително обявено, пише Шоу.

В същото време от Нова ТВ обявиха, че новите им попълнения Цолова и Николаев ще имат пълната свобода да правят предаването си както намерят за добре. От медията са категорични, че никой няма да се меси на журналистите. Все още не е ясно в кой часови пояс ще се излъчва новото предаване.

От bTV имат сериозен повод да се притесняват, че напускането на двамата им ключови водещи няма да остане единственото. В кулоарите на телевизията все по-упорито се шушука, че колегата на Цолова и Николаев Венелин Петков, който е водещ на новините, също е намислил да се маха от медията. Дали в тези слухове има истина, предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !