Алекс Раева не иска да се жени за DJ Дончо

20.08.2013 17:30 | Видян 3008 пъти

Алекс Раева не иска да се жени за DJ Дончо

Като на всяка известна личност, така и животът на Раева се следи под лупа. Днес зад гърба ѝ са безбройните клюки, които я свъзваха със Слави Трифонов, и разочарованието от любовта ѝ с бизнесмена Камен Антов, който я докарва до налудничеви помисли, депресия и изолация от приятелите.

Сега Алекс гледа уверено напред, защото още по-силно вярва в таланта си на изпълнителка. И причината е не само в тази увереност, а и заради силната ѝ връзка с DJ Дончо. Тя я кара да твори музиката, която обича, и да вижда в погледа на любимия очите на бъдещите им деца. За нея смисълът на живота е в малките неща и не може да повярва, че парите, които е могла да вложи в екскурзии преди време, е похарчила за скъпи маркови парцалки.

"Няма да се женим. Не съм привърженик на този тип институционно обвързване. За мен да си с някого е по-важно от подписа. Не харесвам "Бяла роза", "Пий, куме, пий", някакви кокошки, менчета и пиянски подвиквания "Горчиво". На този етап Дончо е моят живот", заяви изпълнителката пред Жълт Труд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !