Деси Тенекеджиева звезда в нов бг интерактивен филм

20.08.2013 11:30 | Видян 1631 пъти

Деси Тенекеджиева звезда в нов бг интерактивен филм

Нова форма на интерактивно кино ще направи скоро своята световна премиера в морската столица и ще бъде показано пред публика в началото на септември, научи lifestyle.bg.

Актрисата Деси Тенекеджиева се превъплащава в ролята на екстравагантна и безскрупулна шефка на туристическа фирма, изграждайки остро характерен и комичен комиксов персонаж.

„Забавното е, че зрителят няма да бъде само пасивен наблюдател, а активно ще участва в развитието на драматичната линия, като взема решения вместо главния герой. Радвам се, че мога да подкрепя с участието си този млад и талантлив екип от мои съграждани, а сега им желая успех в постпродукцията", споделя Деси Тенекеджиева.

Интерактивно кино се е правило и преди, но Съзнателното кино е нова форма на този вид общуване с публиката. Спецификата е, че в ключови точки от развитието на действието зрителят получава възможността активно да участва във филма, като прави своите съзнателни избори вместо героите и така се включва в създаването на сюжетната линия. Включването на зрителя във филма ще бъде посредством интерактивна мобилна Кино Кабина, за начало позиционирана в четири различни точки във Варна.

Снимка: Елена Спасова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !