Валери преспал с 12 момичета

19.08.2013 13:00 | Видян 3871 пъти

Валери преспал с 12 момичета

Най- големия плейбой сред родните футболисти Валери Божинов отново се отдаде на бурен живот, докато чака да си намери нов отбор.

Красавецът буквално на се спира и всяка вечер обикаля като линейка из най- оборотните софийски кръчми.

Бившият играч на "Ювентус", "Лече", "Манчестър сити" и др. прекара няколко часа в любимо свое заведение близо до храм- паметника "Александър Невски" в ноща срещу неделя.

В заведението Валери не се появи с половинката си Николета, а с бъдещата звезда на  ЦСКА Валентин Добревски, с когото заедно тренират на спортната база в столичния квартал "Драгалевци".

Божинов шашна посетителите на бара със скъпарското си аленочервено "Бентли", което е на стойност около 300 000 евро.

Нищо в настроението на Валери не показваше, че е тъжен от липсата на половинката си Николета Лозанова. Бившият нападател на националния отбор бързо се превърна в център на внимание в пълния бар и щедро раздаваше усмивки на няколко грациозни мадами. Той размени телефоните с няколко от тях, научи в. Всеки ден.

Според запознати Валери не се спира, откакто е разделен с Николета. Тефтерчето му със сексуални бройки, което бе замразено за дълго време след брака му с Николета Лозанова, отново е започнало стремглаво да набъбва. Ако се вярва на слуховете, откакто не е със знойната пловдивчанка, той е преспал с 12 момичета.

Лозанова била бясна на все още законната си половинка и тихо ближела рани в Пловдив.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !