Бг топмодел си отваря собствена модна агенция

19.08.2013 09:45 | Видян 2393 пъти | Гласували 1

Бг топмодел си отваря собствена модна агенция

Илиян Илиев е един най-успешния Български модел в чужбина. Красавеца е модел от 9 годишен. Печелил е национални конкурси по красота, а през 2009 стана носител на титлата "Best Child Model of the World".

През 2011 Парагвайско модно списание го постави на 37-ми място в класация, за най-красивите модели в света. До скоро топмодела работеше със световната агенция "РивърДубай". От края на миналата година е част от организация обединяваща утвърдени модели, от цял свят, организацията се обявява срещу вредните зависимости. През есента Илиев ще вземе участие в седмицата на модата в Лондон, която събира на едно място най-големите имена в бранша.

Предстои и пускането на мъжка кукла Кен, която е по прототип на Илиян. Така от скоро той е известен и като "Българския Кен".

Илиян признава, че е оставил моделството на втори план, тъй като е студент по актьорско майсторство и е отдаден изцяло на образованието си.

Модела не веднъж е сменял амплоато си, дебютира на музикалната сцена, с хаус парче. Беше моден стилист, за кратко, а сега е решил да се пробва и като бизнесмен.

Илиян обмисля сериозно идеята да си отвори собствена модна агенция. Идеята се родила след като Илиев помогнал на няколко негови познати да се реализират в света на модата. Модела е категоричен, че модния бизнес в страната има нужда от агенция, която предлага чисто нова концепция, доближаваща се максимално до работата на агенциите по света, въпреки ограничения моден пазар в страната.
Илиян не подценява Българските агенции и твърди, че и в момента имаме много добри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !