Крис Браун с тежък припадък

12.08.2013 13:15 | Видян 1561 пъти

Крис Браун с тежък припадък

Рапърът Крис Браун е получил припадък, предизвикан от силна умора и емоционален стрес, заяви неговият говорител, цитиран от Associated Press.

Изпълнителят на хита "Look At Me Now" е припаднал на 9 август сутринта, докато е работил в студио в Лос Анджелис, заяви Никол Перна. Лекарят, повикан да прегледа изпълнителя, е заявил, че причината е в силната умора и емоционалния стрес, предизвикан от продължаващите атаки и правни проблеми на Браун. 24-годишният музикант не е бил хоспитализиран.

Само преди няколко дни рапърът Крис Браун съобщи, че планира да се оттегли от музикалния бизнес. Той сподели в Twitter, че иска да напусне музикалната индустрия заради постоянния интерес към него, породен от случилото се в навечерието на наградите "Грами" през февруари 2009 г.

Тогава рапърът бе арестуван за побой над приятелката си - певицата Риана. Браун бе признат за виновен и осъден на пет години пробация, обществено полезна дейност и посещения на консултации по въпросите за домашното насилие, допълва БТА.

"Да си прочут е удивително, стига славата да се дължи на музика и талант. Аз обаче се изморих да бъда известен с грешка, която направих, когато бях на 19 години", написа Крис Браун в Twitter.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !