Красиви, бременни и изоставени

12.08.2013 11:00 | Видян 2502 пъти

Красиви, бременни и изоставени

Едва ли има нещо по-малко морално от това един мъж да изостави бременната си приятелка/съпруга, за да се хвърли в обятията на друга жена. Разбира се, има много примери сред знаменитостите точно за такава постъпка. Ние в България също си имаме един такъв, не много далечен пример – футболистът Благой Георгиев заряза бременната си приятелка Христина заради фолкпевицата Лияна. Шест месеца по-късно той се върна при гимнастичката и двамата вече имат две деца, но тя едва ли е забравила травмата...

В световен мащаб много красиви и талантливи жени като Елизабет Хърли, Хайди Клум и Линда Еванджелиста бяха зарязани от своите гаджета при новината, че са бременни. Вероятно и жените, в някои от случаите са виновни, минимум за това, че не се пазели от тази нежелана за половинката им бременност.

Подобен е случаят на състезателя по американски футбол Том Брейди и актрисата Бриджит Мойнахан. Тя забременява без двамата да планират да имат дете. Към момента, когато тя му казва щастливата вест, той вече е влюбен в супермодела Жизел Бюндхен и зарязва Бриджит. Мойнахан обаче решава да запази мълчание за личната си драма и не коментира нищо по въпроса в пресата. Днес Жизел, която вече има две деца (син и дъщеря) от супербогатия си съпруг, е влязла в ролята на грижовна мащеха на сина на актрисата Джак Брейди. Самият Том обгражда с любов и трите си деца еднакво.

Източник: Dnes.bg

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !