Провал! Лили се изложи на концерта в Лозенец

09.08.2013 09:30 | Видян 4363 пъти | Гласували 1

Провал! Лили се изложи на концерта в Лозенец

Пълен провал претърпя грандиозно рекламираният концерт на Лили Иванова на брега на морето. След като близо месец организаторите проглушиха ушите на всички какво невиждано шоу са приготвили и как едва ли не всички билети са изкупени предварително, реалността се оказа както винаги доста по-различна. Концертът бе типична кръчмарска халтура, все едно че на сцената се изявява я Глория, я Ивана, я Андреа, установи на място репортер на "Всеки ден".

Примата на българската музика се опита да повтори в Лозенец триумфа си от зала „Арена Аремеец" миналата есен, но уви, не успя. Въпреки че организаторите на проявата самодоволно разтръбиха, че всички билети са продадени, половината места бяха празни. За да не изглежда грозно, над пустия ресторант бяха разпънати бели ленени покривала. В плажния бар имаше не повече от 300 души, при положение че се очакваха над 750 човека.

Самият концерт пък беше пълна скука. Бабата не успя да се представи на ниво и често гласът не й достигаше, за да вземе височините. Изпълнителката представи същия репертоар като в "Арена", на морето обаче той звучеше някак скучно и излишно протоколно. На всичкото отгоре Лили цели три пъти се опита да изпее "Черната овца" на "Ахат", но не беше доволна от себе си. Бясна, тя спираше донякъде и започваше отначало. За да замаже положението, през цялото време се опитваше да се шегува със себе си и с възрастта си. "На моите години не може да очаквате кой знае какво", коментира на микрофона Лили собствения си провал.

Но зад привидно доброто й настроение личеше, че никак не е доволна от това, в което се превърна концертът, рекламиран като събитието на лятото. Още повече се ядоса, когато забеляза, че макар билетите да са продадени само наполовина, на близките хълмове са „накацали" много зяпачи, които искаха да я слушат без пари. "Гратисчии" имаше и в морето, обикалящи с лодки в близост до сцената, която беше издигната до плажа.

Най-големият проблем на 70-годишната изпълнителка бе жегата. На сцената бе тропосан грозноват бял вентилатор, пред който тя периодически заставаше, за да охлажда тялото си. "Много топло, бе!", мърмореше Лили.

Шоуто продължи около час и половина. "И без това е единственият й ангажимент за лятото, можеше да даде повече от себе си", коментираха хората, които се излъгаха да си купят билети. Все пак певицата изкара една-две песни на бис, окуражавана от малобройната публика.

Иначе Лили беше както винаги перфектно облечена. Тя се появи цялата в черно. По-късно певицата сама се похвали, че дизайнерският й тоалет е дело на Ан Демюлместер. Проверка на "Всеки ден" установи, че струва над 2500 евро и е поръчан от интернет сайт, който Лили използва от година и половина. Певицата се бе покатерила на 15-сантиметров ток и спазваше удивителен баланс. Нито за секунда тя не изгуби равновесие. На огромна мултимедийна стена зад нея вървеше предварително записана анимация, ала халтурките на Азис в "Найт Флайт". Лили бе подкрепяна от бенд в състав: Огнян Енев (пиано и тромпет), Ангел Дюлгеров (китара и цигулка), Орлин Цветанов - (цигулка) и Росен Вачев (барабани и перкусии).

Известната със спартанския си режим на хранене Лили направи изключение този път и ден преди концерта вечеря риба - сафрид, и салата от белени домати. През целия ден тя пи само вода, без грам алкохол. В деня на изявата си тя спази желязното си правило да не вкусва нищо. Затова пък след концерта прие поканата на собственика на заведението Димитър Тодоринов да вечерят. Двамата отидоха в изискан ресторант, където ресторантьорът зарадва изпълнителката с красив букет. Чорбаджията се усмихваше доволно, въпреки че вътрешно най-вероятно изгаряше от яд, че не е спечелил нито лев от шоуто, а даже е на загуба. Както вече писахме, хонорарът на звездата за изявата е бил 16 000 лева. Въпреки високите цени на билетите, слабият интерес към концерта го прави автоматично губещ. Наши източници разкриха, че за да напълнят ресторанта, часове преди спектакъла организаторите са предлагали билети и по 30 лева, но въпреки това мераклии да отидат така и не се намерили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !