Мария Шарапова се съблече за списание

08.08.2013 14:30 | Видян 1882 пъти

Мария Шарапова се съблече за списание

Рускинята Мария Шарапова лъсна по бельо за корицата на Shape Magazine. Половинката на Григор Димитров, която пропусна няколко турнира през последния месец и половина заради контузия, показа перфектно оформено тяло специално на читателите на изданието, пише Lidestyle.bg.

Тя отговаря на доста въпроси, като един от които е дали знае, че има мелодия за телефони ''Screamapova'', която представлява запис на легендарните звуци, които издава по време на мач. Тя отговаря, че не е знаела за това и че го намира за много забавно. Тя признава, че за нея е невъзможно да направи удар без подобни звуци.

Мария разказва и за дневника, който си води и в който записва всички интересни случки от живота си.

''Пиша на английски, защото един ден хората ще ги прочетат и ще им е по-лесно, отколкото ако са на руски. Мечтая един ден да напиша книга. Хората винаги ме питат как съм стигнала дотук и искам да споделя моята история с по-младото поколение. Но те трябва да открият своя път към успеха, а не да следват този на някой друг. Когато децата ми казват, че искат да са като мен, аз им отговарям, че трябва да се справят дори още по-добре", разказва хубавицата.

Снимка: Shape Magazine

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !