Божана Филипова влезе в клуба на необвързаните

06.08.2013 12:30 | Видян 1993 пъти

Божана Филипова влезе в клуба на необвързаните

Синоптичката на News7 Божана Филипова отново е без половинка. Само преди два месеца тя споделяше, че е намерила човека, с когото иска да остарее. Бизнесът му обаче го принудил да се премести в чужбина, нучи actualno.com.

„Разделихме се заради разстоянието и нямаше смисъл да се измъчваме. Не беше просто болезнено, а убийствено за мен. Бяхме едно цяло, правехме всичко заедно и когато си замина, помислих, че няма да мога да продължа напред. Той ме промени и с това ме накара да харесвам повече себе си. Научи ме да виждам красотата във всяко нещо и винаги ще е значим за мен”, сподели пред „Монитор” Божана.

Тя успяла да разпусне само четири дни на морето, преди да се включи като водещ на „Сладки приказки” с Жана Танева. Балансирайки между светската рубрика в сутрешния блок на TV7, прогнозата за времето и грижите за дъщеря си Елия, Филипова е забравила за романтичните подвизи. „Чувствам се много добре свободна. Графикът ми е толкова натоварен, че реално нямам време, за да се замислям как ми се отразява това, че съм сама”, казва тя.

С бившия й съпруг Косьо Филипов продължават да са перфектни партньори и най-добри приятели.

Снимка: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !