Линдзи Лоуън стана порно актриса

06.08.2013 11:15 | Видян 1950 пъти

Линдзи Лоуън стана порно актриса

Актрисата Линдзи Лоън отново провокира с последния си филм, в който се съблича само по боксерки. Хубавицата се разголи за последния си филм ''Каньоните'', който тръгна по кината в САЩ в петък, а скандалните кадри веднага след това плъзнаха в Интернет пространството.

На фотосите се вижда, че сцената е как Линдзи си взема душ, като прелестите й са изцяло на показ. Причината актрисата да реши да остане, както майка я е родила е, че искала да бъде съпричастна с порно актьорите, които й партнират в тази сцена.

В хода на пиперливите снимки Линдзи, чиято героиня Тара участва и в четворка с трима порно актьори във филма, е принудила снимачния екип също да остане само по боксерки в знак на съпричастност.

Спомняйки си снимките Стивън Родрик пише: „Лоън съблече халата. Шрайдър извика „екшън“. Те заснеха сцената само с един 14-минутен дубъл. По средата на дубъла Лоън погледна директно в обектива и се усмихна мръснишки на Шрайдър“.

Това далеч не е първият път, в който звездата остава ''само по парфюм''. Преди време тя се разголи за ''Playboy'', както и във филма ''Мачете'', където плува гола.

Действието на филма се развива в наши дни в Лос Анджелес, а сюжетът разказва за сексуалните обсесии, страхове и амбиции на група младежи, сред които Тара, Райън, Джина и Синтия. Всеки има своите планове за бъдещето, но една неочаквана среща свързана с минали прегрешения слага началото на буря от събития изпълнени с измами, паранои и насилие.

По думите на режисьора Пол Шрайдър “Каньоните” е пълната противоположност на риалити шоу програми като “Хълмовете”, които представят единствено бляскавата страна на Лос Анджелес. “Нашият филм е за обикновените хора в Ел Ей, които всекидневно се борят с проблемите и предизвикателствата на живота”, пише lifestyle.bg.

 Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !