Урсула разплака миските: Не ставате!

05.08.2013 11:00 | Видян 2745 пъти

Урсула разплака миските: Не ставате!

На пух и прах направи кандидатките за Мис България бившият травестит и звезда от нощния живот на София през 90-те Урсула. От години той всъщност той е известен фризьор, а колегите и клиентите му го смятат за един от най-добрите в занаята.

Боби Сапунджиев, както е истинското му име, беше поканен в Двореца да даде съвети за косите на момичетата. Думите му обаче бяха толкова откровени, че ги докараха до сълзи и отчаяние. Само с няколко изречения той премаза и последната следа от самочувствие у най-нахаканите претендентки за титлата, пише Всеки ден.

"Слънце, к'во правим с тоя кашкавал на главата ти". Така Боби определи странната прическа на мулатката Франсин и тотално срина самочувствието й, докарвайки я до сълзи. Още по-краен беше фризьорът към любимката на зрителите Джулия. Той я сравни с жаба - "зелена коса, зелени очи, зелени вежди", определи визията ѝ фризьорът.

Адриана пък беше закована с въпроса: "За какво я ползваш тази коса? Миеш с нея, метеш?", обяви Боби и сравни прическата на стюардесата с ямурлук. "Честно да ви кажа, всички изглеждаха ужасно. За да си Мис, трябва да имаш коса като на Мис. А те са с едни зелени, неподдържани, разпилени коси като на някакви ненормални самодиви. За тази Франсин нямах думи! Онази пък Ашли просто няма какво да я направиш - косата ѝ една безформена, никаква.

Адриана с една огромна, изтощена коса до гъза - за нищо не става. Въобще, как са ги избирали тези момичета и как те самите са решили, че могат да се явят на такъв конкурс? Всички имат нужда и от корекции на веждите - видях едни странни форми като дръжка на врата, запетайки, конци - ужас!", коментира Боби.

Според него Звезделина е "силиконова торба", с която нямаме никакъв шанс на "Мис Свят", а Ингрид е прекалено отворена. "Невероятно самочувствие има това момиче! На какво отгоре? Защо я таксуват като готова за миска, не мога да проумея! Изобщо не ми функционира за Мис, а за съвсем други формати, които се излъчват след 12 часа през нощта. Много порнографско излъчване!", коментира още Боби.

По думите му в една истинска Мис не бива да има нищо агресивно, нищо сексапилно и натрапващо се. "Трябва да е много мека, не да е като модел с коса до кръста или като порно жрица. Иначе ще сме тотална излагация на "Мис Свят", смята още Боби.

Според него обаче България така или иначе няма шанс на световния конкурс, защото той е политически и се печели не от най-красивото момиче, а от момичето от най-подходящата страна. Епизодът ще бъде излъчен тази вечер, за да разберем кои момичета, макар през сълзи, са се вслушали в съветите му и са променили визията си.
 
Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Слави: Измама с моето име, не...

"Фейсбук страници, използващи моето име, пишат, че...

Орлин ударно изрусен

Орлин Павлов, който явно белее, откак мина 40 г., ударно...

Няма коментари към тази новина !

*}