"Х Фактор" вади съдии от мухъла

02.08.2013 10:40 | Видян 2938 пъти

"Х Фактор" вади от мухъла напълно забравени знаменитости. Освен официално обявената Мария Илиева там ще бъдат бившият вокалист на „Те" Любо Киров и двама души, които ще хвърлят в размисъл огромната част от аудиторията - Заки Соколов и Саня Армутлиева. Кои са те? Само най-върлите меломани знаят отговора, пише Всеки ден.

Заки Соколов е единият от двамата членове на отдавна потъналата в безизвестност група "Авеню". Преди десетина години тя се регистрира с два хита - "Живели ли сме някога преди" и "Бягство" - по-известна като "Последна нощ, а утре ме очаква път". Оттогава дори и да са записвали нещо, то е останало дълбока тайна за широката публика.

Самият Заки, който по образование е юрист, прецени, че музикант къща не храни, и се пренасочи към работа по специалността. Той е в основата на дружество, което се занимава със събиране на такси за авторски права. Как ще разпознава бъдещите звезди въз основа на опита си от тази дейност, предстои да разберем.

За Саня Армутлиева може би си спомнят само най-дългопаметните телевизионни зрители, тъй като в далечното минали тя се изявяваше в музикално предаване. Но много бързо разбра, че славата не е пари, и се отказа. Сега е шефка на "Вирджиния рекърдс" - една от най-големите продуцентски компании в страната.

Тя определено има опит с оценяването на таланти и именно затова е решила да зароби младите хора, които ще влязат в предаването. Ще ги задължава да подписват с компанията й договор за цели 3 години.

От такъв контракт, но едногодишен, в началото на кариерата си пропищя Невена Цонева, която не получи никаква помощ от "Вирджиния", но не можеше да се освободи от задълженията си към компанията. Дано сценарият не се повтори и с бъдещите подопечни на Армутлиева, коментират в шоу средите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Няма коментари към тази новина !