Бобо: Пафкам си джойнт редовно

01.08.2013 10:10 | Видян 2302 пъти

Бобо: Пафкам си джойнт редовно

Рапърът Бобо се оказа фен на дрогата и за капак признава открито, че ползва забранени субстанции. Любимецът на тийнейджърките се изцепи, че редовно пафка трева, а последното му напушване било не с кого да е, а със световна звезда - американския му колега Метод Мен. Той е един от най-известните членове на групата "Ву танг клан", която заби преди дни на "Спирит ъф Бургас", пише Всеки ден.

В профила си в социалната мрежа "Фейсбук" Бобо сам се похвали, че се е друсал в звездна компания, като пусна статус: "Само не ми завиждайте, ама след малко ще пафна с Метод Мен". Постът е харесан от близо 400 души, които явно наистина завиждат на Бобо за дрогирането в звездна компания.

Любопитен факт е, че световноизвестният рапър е имал проблеми с властите в родината си именно заради марихуаната. На 17 май 2007 г. той е арестуван в Ню Йорк за употреба и разпространение на дрога. Спрян е от полицай на път за Манхатън и когато сваля прозореца си, униформеният е лъхнат от острия мирис на джойнт.

"Димът беше толкова силен, че можеше да упои кон", казва ченгето, арестувало рапъра. При обиск в колата на Метод Мен е открита цяла чанта със стръкове марихуана, дрога е намерена и под седалката му. За да отърве решетките, прави поредица от публични лекции за вредата от употребата на наркотици.

Нашето момче Бобо също е било задържано за притежание на марихуана и дори е лежало в затвора. "Пропуснах да се явя на датата за делото и ме прибраха за месец, виновен бях, имах марихуана в джоба и лежах", отсича певецът, който се прочу с големия размер на половия си член освен с хита си "Дим да ме няма".

Според Бобо консумацията на леки наркотици трябва да се декриминализира, защото почти всеки трети тийнейджър пуши трева. За едномесечния си престой в затвора разказва: "Като университет на живота е там, най-много да научиш някоя друга дяволия".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !