Сашо Диков и Петя Петрова на море

01.08.2013 09:15 | Видян 3110 пъти

Сашо Диков и Петя Петрова на море

Покрай уволнението на фаворитката на Сашо Диков и предишното ръководство на "Канал 3" - Петя Петрова, много хора в гилдията се заинтересуваха що за птица е новата шефка на българската "Ал джазира". Сред телевизионерите вървят слухове, че Мария Опренова се изпуснала пред приятели, че са купили "котка в чувал", пише Шоу.

Явно бившите собственици на телевизията, за които се чу, че имат намерение да правят кабеларка в Испания, буквално са си пробутали "лошата стока". Новата собственичка на "Канал 3" Мария Опренова пък се оказала костелив орех за Сашо Диков, който навиквал хората като пълноправен господар и дори поставил условие при продажбата на медията новите ѝ собственици да му купят кола за лично ползване.

Преди да разберат някои "телевизионни потайности", те изпълнили прищявката на белокосия Стажант и му взели чисто нов модел "Форд". Тогава, изглежда, още не са знаели, че най-вероятно Сашо и компания са се облажили с шестцифрена сума, преведена от Министерството на земеделието под натиска и едноличното решение на бившия премиер Бойко Борисов.

Петя Петрова, която веднага след скандала е заминала на море, спокойна, че Сашо Диков няма да я изостави, е започнала работа без конкурс като репортер в "Канал 3", донасят интриганти. Според тях цицорестата амбиция нямала висше образование, но бе повече от привилегирована и това се виждаше и с просто око. Онова, което не са знаели обаче дори нейните колеги, е, че Петя е била на заплата 1700 лева, често я обслужвали с кола на неин женен обожател от ГЕРБ, с която я карали на грим и масажи.

За сравнение - Лили Маринкова и проф. Вучков са правили предаванията си срещу далеч по-скромни суми, а Маргарита Михнева ходела на снимки с личния си автомобил. За разлика от тях, Петрова правела телефонни сметки за сметка на телевизията, по-големи от тези на боса Николай Вучев! Това се установило от разпечатки, в които се оказало, че Петя пускала средно по 700 есемеса на месец. Особено активна била да говори с експремиера, в когото, според интриганти, била тежко влюбена.

Говори се, че със същата страст в миналото Петя причаквала пред офиса му един от най-богатите родни бизнесмени – предишната ѝ "голяма любов". С увлечението си по Бойко обаче Цица №1 сред репортерките успяла да "осребри" позициите си в "Канал 3", като се превърнала в добре платена и привилегирована любимка на босовете си. До идването на Опренова. Ето защо сега ситуацията била толкова деликатна.

Бившите покровители на Петя се чувствали неудобно, че не могат да се справят с новата шефка и да се преборят за връщането на репортерката обратно. Същевременно се страхували фаворитката им да не се разприказва от обида. С промяната в отношенията между експремиера и бившия земеделски министър, наследникът му направо бил забранил Петрова да влиза в министерството му. Оттам тръгнаха и първите слухове за платените репортажи.

Новите студиа, с които се похвалили при продажбата Диков и сие, се оказали абсолютно непригодни и непрофесионално оборудвани. Опренова била бясна, че са я излъгали. Тя гласно обявила, че не приема и подхода на Сашо с работещите в телевизията и няма да търпи той да навиква хората, да се явява на работа некъпан и да чува крясъците му из коридорите.

Опренова обявила, че предвижда от есента съвсем нова визия на "Канал 3", което означава, че може би ще се прости и с някои предавания. Не било ясно каква ще е съдбата и на самия Диков. Може и той да стегне куфарите към Испания, защото не го понасяли и в Нова, твърдят телевизионери.

Запитана какво смята да прави за новата визия на "Канал 3", новата шефка Мария Опренова отговори на наш репортер, че "това е сериозен разговор, който не се води по телефона, за среща в момента няма време, а ако реши да има такъв разговор, то ще избере медията, пред която да говори". За Петя Петрова нито сега, нито в бъдеще, щяла да прави какъвто и да било коментар...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Бриджит Бардо: 4 брака, 100 любовника...

Серийната съблазнителка Бриджит Бардо пленяваше кино...

Няма коментари към тази новина !