И Маргарита Михнева в конфликт с Канал 3

29.07.2013 11:30 | Видян 2917 пъти

И Маргарита Михнева в конфликт с Канал 3

Маргарита Михнева смятала да напусне България до месец. Дамата смятала да се изнесе от родината си завинаги и да отиде да живее в Швейцария, където дъщеря й Неда работи като учителка. Нямам вече какво да правя тук, жалела се Маргарита на свои приятелки. Нямам близки, детето ми е далеч от мен, работя, правя разследвания, а няма никаква промяна или резултат от тях. Наскоро журналистката стана жертва и на телефонни измамници, които я излъгаха, че Неда е катастрофирала и лекарят искал да закове крака ѝ със златен пирон, но той трябвало да се плати. Тя веднага отърча до автогарата и даде солидна сума в евро за въображаемата операция, пише skandalno.net.

Нейни колеги разкриват обаче, че Михнева нито се чувства самотна, нито пък се е стреснала особено от телефонната измама. Причината да иска да имигрира била търканията ѝ с новите шефове на Канал 3.  Изискването към нея било да води предаването си професионално и да спре да раздава правосъдие от екрана, без да проучи случая. Имало много оплаквания на хора, които са оплюти в ефир, но не им е дадена думата да се защитят. От години Маргарита се изживява като разследващ журналист, но много често "пропуска" факта, че едно разследване винаги има две страни.

Тя кани при себе си възмутените от дадена случка и им приглася в ефир до прегракване на каква несправедливост са подложени. Виновниците за положението им обаче отсъстват. Преди години в жълтата преса беше поместен и ценоразпис на журналистката. В няколко поредни броя те разкриваха, че дамата взима пари, за да защити нечия гледна точка. И не се интересува от другата, освен ако тя й плати още толкова. Скандалът заглъхна, но съмнението, че се прави платена журналистика, остана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !