Принц Уилям излиза по бащинство

24.07.2013 10:50 | Видян 3034 пъти

Принц Уилям излиза по бащинство

Великобритания ликува. Най-чаканото бебе - това на английския принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън, проплака в понеделник в 16 часа и 24 минути местно време. Новороденото е третият престолонаследник на британската корона след дядо си Чарлз и баща си Уилям. Така принц Хари на практика остава без шанс да застане начело на монархията, пише Всеки ден.

Малкият принц проплака за първи път в болницата "Сейнт Мери" в Лондон, където са родени покойната му баба Даяна, както и баща му и чичо му Хари. Той тежи 3 килограма и 790 грама и е роден по естествен начин, а младият татко е присъствал в стаята при появата му на бял свят. Джордж, Чарлз, Филип, Джеймс, Хенри или Александър. Това са най-спряганите имена за новороденото кралско бебе, но решението още не е взето от родителите му, защото се чака одобрението на кралица Елизабет II.

Принц Уилям е останал при съпругата и детето цялата нощ (както е по протокол), а лекарите вчера увериха, че и тримата се чувстват отлично, макар Кейт да изживя родилните мъки почти цял ден, след като беше приета в болницата още сутринта. По протокол първа за щастливото събитие е разбрала кралица Елизабет II.

Уилям и Кейт ѝ се обадили по телефона, а след това се чули и с принц Чарлз. "Нямам представа как ще се казва бебето. В неведение съм относно името на внука ми", лаконичен бе вчера гордият дядо. Съпругата му Камила пък бе категорична, че появата на най-новия член на кралската фамилия е прекрасна новина, както и че Чарлз ще бъде брилянтен дядо.

"Това е невероятно събитие, цялата страна се радва за тях, всички се надяват на най-доброто", заяви премиерът на страната Дейвид Камерън. Президентът на Съединените щати Барак Обама и съпругата му Мишел отправиха сърдечни поздравления към херцога и херцогинята на Кеймбридж. Премиерът на Япония Шиндзо Абе също изпрати послание към младите родители. "Това е щастлива новина както за Великобритания, така и за целия свят. Моите поздравления", казва премиерът Шиндзо Абе в посланието.

С думите "Момче е!"заблестя сградата на Бритиш Телеком в Централен Лондон броени минути след обявяването на пола на бебето. Пред Бъкингамския дворец се бяха събрали хиляди празнуващи. Ниагарският водопад и кулата в Торонто светеха в синьо в чест на малкия принц. В Нова Зеландия правителството реши да последва примера на Канада и емблематични сгради също грейнаха.

Първородният син на Уилям и Кейт се роди в знака на Рака и поема по стъпките на баща си (роден на 21 юни) и баба си Даяна (1 юли), които също като него са зодия Рак. Това е сигурен знак, че кралското бебе ще бъде лидер смятат астролози и посочват, че кралският наследник можело да бъде и зодия Лъв, защото се появил на бял свят само 30 минути преди Слънцето да навлезе в съзвездието Лъв. Родените под знака на Рака са чувствителни, емоционални и покровители, защото са под влиянието на Луната.

Имат склонност да се затворят в себе си. Астрологическият знак на кралското бебе ще му осигури впечатляваща "кралска власт" и „специален ореол", категорични са астролозите и аргументират твърдението си: "Важният елемент, който хвърля светлина върху кралската власт, е, че Слънцето е в съзвездието Рак". Любопитен факт е, че за да се грижи за сина си, принц Уилям излиза в двуседмичен отпуск по бащинство и ще получава по 136,78 лири седмично.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !