Слави с таен годеж

23.07.2013 11:45 | Видян 2291 пъти

Слави с таен годеж

Най-накрая го направи! Слави Трифонов скъса окончателно с ергенския живот. Шоумен номер едно на България и дългогодишната му приятелка Мартина се сгодиха тайно в известен столичен ресторант, разкрива Всеки ден.

Дългия сложи пръстен на ръката на балерината от „Магаданс” в ресторант „Чинечита”. Церемонията е била в тесен кръг. Освен родителите на Слави и Мартина, събитието било уважено и от някои от най-добрите колеги и приятели на шоумена – Иво Сиромахов, Евгени Димитров и Годжи.

Тях Слави поканил на вечеря, без предварително да разкрива какви са плановете му. Служителите в ресторанта пък били принудени да подпишат декларации, с които се задължават да не разкриват на трети лица подробности от церемонията, пише още svejo.net.

Решението официално да се сгоди за Мартина Слави Трифонов взел преди няколко седмици, дни след като гръмна скандала с моделката Звезделина Иванова. Разбрала, че любимият й е кръшнал Мартина побесняла и обявила, че вече е свободна. Едва тогава Слави си дал сметка, че ако не направи...

Снимка: hotnews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !